Impact: een burgerinitiatief voor Het Huys

Publicatiedatum: 
Woensdag, 3 april 2019 - 04:28

Impacteer Het Huys

IP

IMPACTEER HET HUYS

Impact: een feestelijke start van een nieuw burgerinitiatief. Impact, dat kun je krijgen, dat kun je hebben. Op de werking van Het Huys.

“Impact” staat voor een burgerplatform: mensen, verenigingen, initiatieven, groepen, transitiebewegingen, buurtbewoners, wijkcomités, burgercollectieven, partners, scholen...., allerlei initiatieven dus  uit diverse sectoren, los of vast van structuur, van alle talen, van alle leeftijden, van alle kleuren.

Met “Impact” realiseren we een breed draagvlak voor uw Huys: een losvast platform waar iedereen welkom is, à la carte, een platform om dingen te bespreken, aan te kaarten, voor te stellen. Een denktank en ideeënbank voor de werking van Het Huys.

“Impact” komt regelmatig samen, op een toffe manier, in een gezellig kader en dit om de werking van Het Huys  in te kleuren, mee te bepalen, te adviseren, te inspireren, aan te sturen en vorm te geven.
We denken aan mensen die samen komen rond kinder- en jeugdwerking, een groep rond cultuur en het breed cultureel aanbod van Het Huys, en een derde luik rond gemeenschapsvorming, wijkwerking, projecten die mensen verbinden.

Deelnemen aan “Impact” is een uitgelezen kans om de koers van Het Huys mee te bepalen. We lanceren “Impact” op het Huysfeestje op 25 mei. We doen dit met een wijkreceptie vanaf 18 u. En om het feestelijk te houden is er om 21 u het concert van Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad.

Wil je meedenken hoe Het Huys kan evolueren, mis deze kans niet. Engageer je voor Het Huys. Sluit met ons een pact, heb impact.
Laat je ons uw interesse snel weten?

Bedankt voor uw engagement, bedankt voor uw impact!