Er mag weer wat meer...

Publicatiedatum: 
Woensdag, 9 juni 2021 - 08:01

Wat licht op het einde van de tunnel: gezien de verbeterde sanitaire situatie mag vanaf vandaag weer wat meer.

HH

Aan de gebruikers van Het Huys, 
Wat licht op het einde van de tunnel: gezien de verbeterde sanitaire situatie mag vanaf vandaag weer wat meer. Ook in Het Huys waar we kunnen denken aan een zachte heropstart. We beginnen in elk geval met het eigen aanbod terug open te trekken zowel qua interne werking als activiteiten met publiek. Het socio-culturele leven krijgt ook opnieuw een plek in onze gemeenschapscentrum. Het privé-initiatief laten we nog even rusten.
Gebruikers van onze infrastructuur zijn dus weer welkom, voor bepaalde activiteiten en onder bepaalde voorwaarden. Denk hier aan het naleven van de veiligheid (mondkapjesplicht, het volgen van het circulatieplan, respecteren van maximaal aantal deelnemers per lokaal…), de hygiënische regels ( handen wassen, afstand houden…), de ventilatie (zet zoveel mogelijk het raam open) en de horecarichtlijnen ( bediening met mondkapje aan een zittend publiek van max 4 personen aan een tafel)
Bezorg je uw gewenste data aan Oumaima.ahannach@vgc.be of hethuys@vgc.be , 02/343.46.58? Dan bekijken we de beschikbaarheid in de kalender na. En bezorgen je dan naderhand de meer gedetailleerde info over de nodige omkadering van uw activiteit. Noteer dat Het Huys gesloten is van 12/7 tot en met 25/7.
Hopende op een vlotte en vooral veilige heropstart, maar vooral: terug welkom!
Met vriendelijke groet.
Thomas, voorzitter