Vivaccin 18: Steven De Bruyn solo

22.11.2020

Vivaccin 18: Steven De Bruyn solo

Welkom op Vivaccin 18, de ingetogen concertreeks, meestal op zondag, waar een resem getalenteerde artiesten het beste van zichzelf zullen geven. Op zondag 22 november betreedt STEVEN DE BRUYN ons podium met zijn show: THE ETERNAL PERHAPS.
STEVEN DE BRUYN stond ettelijke keren naast ander mooi volk op het te kleine podium van het vroegere Candelaershuys. Nu voor de eerste maal in Het Huys!
Na een kwart eeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo. Wanneer Steven aan het eind van de eighties mondharmonica begon te spelen, droomde hij dat dit kleine tuig zijn paspoort tot de wereld zou worden. Sinds dat moment leeft hij voor die droom en maakte hij van het noeneke zowaar een sexy instrument. Het aftasten van de grenzen van de harmonica is voor Steven de normaalste zaak van de wereld. Toch is niets zo spannend en kwetsbaar als werkelijk alleen met zijn instrument muziek maken en performen. Steven De bruyn solo staat voor een intieme setting waar de mondharmonica, die doorheen de jaren een verlengstuk van Steven’s diepste wezen werd, het grootste deel van het verhaal vertelt. Live wordt hij begeleid door Jasper Hautekiet, begenadigd muzikant en compagnon de route.

Dit concert wordt gratis aangeboden door GC Het Huys, dit binnen de tijdelijke Covid-19 - actie ; om de pijn wat te verzachten, zeg maar. Er wordt wel maar een beperkt publiek toegelaten dus wees er snel bij. Vol is vol! Inschrijven via hethuys@vgc.be

Le dimanche 22 novembre, STEVEN DE BRUYN présentera son show: THE ETERNAL PERHAPS. Steven De Bruyn a maintes fois accompagné d'autres artistes de talent sur le podium étriqué de l'ancienne Candelaershuys. Aujourd'hui, le moment est venu de nous présenter son premier concert à Het Huys. Après un quart de siècle, après avoir joué en formation multiple et souvent endiablée, Steven De Bruyn, leader de El Fish et de The Rhythm Junks, se produira en solo. Lorsque, à la fin des années '80, Steve

Algemene informatie

Thema: 
Jazz en blues, Podium
Wanneer: 

22.11.2020
van 20:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum Het Huys vzw
Egide Van Ophemstraat 46
1180 Ukkel

Extra info: 
Prijs: 

Gratis

Vivaccin 18: Steven De Bruyn solo

Prijs

Gratis

Reservatie

Het Huys
tel 02 343 46 58
hethuys@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Het Huys vzw
Egide Van Ophemstraat 46
1180 Ukkel

Bereikbaarheid

tram 51 en bus 40: halte Ukkel-Kalevoet
bus 43,153, 154, 155n N11: halte Ukkel Kalevoet Station of Hercule Poirot
bus 60: halte Ukkel Kalevoet
Vlakbij treinstation Ukkel Kalevoet