Concert Brihang (support IKRAAAN)

19.10.2019

Geen getreur meer omdat Brihang in een wip de grote AB uitverkocht (en je hiervoor te laat was): Brihang komt voor dat concert in Het Huys repeteren én hier een exclusieve try out spelen. Je kan er dus nog bij. Als je snel bestelt. Welkom op 19/10/2019.

Sinds de verschijning van zijn debuutalbum 'zolangmogelijk' in 2016, wordt Brihang alom geprezen als één van de interessantste stemmen van zijn generatie. Verwachtingen over nieuw werk zijn hooggespannen, dus het moet niet verbazen dat hij in de voorbije jaren nauwgezet bouwde aan een opvolger. Die tweede plaat belooft te staan als een huis. Nu de fundamenten daarvan intussen stevig in de grond verankerd zijn, leidt Brihang ons op vooruitgeschoven single 'Steentje' al een eerste maal rond in zijn bouwwerk. Over een uitgepuurde en unieke sound horen we Brihang op geheel onnavolgbare wijze reflecteren over het steentje in zijn schoen: wat voor anderen hooguit een hinderlijk nevenverschijnsel zou vormen, is voor hem dan weer een aanleiding om scherpzinnig te reflecteren over de zin en de onzin van het bestaan. Brihang bouwt intussen verder aan zijn tweede plaat, die in het najaar het licht zal zien, maar 'Steentje' stilt intussen nog even de honger. Die tweede plaat speelt hij voor u in Het Huys tijdens deze exclusieve try out.

Damned, trop tard! Si vous n'avez pas obtenu de place pour le concert de Brihang, qui a affiché sold out à l'AB, n'ayez aucun regret, car avant son concert à l'AB, Brihang vient répeter à Het Huys et jouera ici une exclusive avant-première. Ce second opus promet d'être exceptionnel, il jouera donc ce second album pour vous à Het Huys au cours de ce concert exclusif.

NIEUW!!!!
IKRAAAN warmt op 19/10 Het Huys op, voor het concert Brihang. Ze komt uit Mechelen en maakt Nederlandstalige r&b en soultrap. Een ontdekking.

Algemene informatie

Thema: 
Muziek, Podium
Wanneer: 

19.10.2019
van 20:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum Het Huys vzw
Egide Van Ophemstraat 46
1180 Ukkel

Extra info: 
Prijs: 

€ 15

Prijs

€ 15

Reservatie

Het Huys
tel 02 343 46 58
hethuys@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Het Huys vzw
Egide Van Ophemstraat 46
1180 Ukkel

Bereikbaarheid

tram 51 en bus 40: halte Ukkel-Kalevoet
bus 43,153, 154, 155n N11: halte Ukkel Kalevoet Station of Hercule Poirot
bus 60: halte Ukkel Kalevoet
Vlakbij treinstation Ukkel Kalevoet