Armand

25.6.2021

Armand

Kevin Van Doorslaer brengt ARMAND tot leven in een monoloog waarin hij wordt bijgestaan door 7 co-acteurs + een aantal figuranten. Hoogst ongewoon voor een monoloog? Inderdaad. ARMAND is dan ook niet zomaar’ een voorstelling. De productie maakt gebruik van projectie én videomapping en wil eer betuigen aan de unieke man Armand Swartenbroeks, maar ook aan zijn makkers.

Bij die makkers springt ene Louis van Hege enorm in het oog, de dartele bleke’ uit Ukkel was immers een absolute topspits. Eerst van Union St.-Gillis, daarna van A.C. Milan! Vandaag geheel onterecht zo goed als vergeten in eigen land, maar het levensgrote portret van Louis de vader van het Italiaanse voetbal’ ivalt nog steeds te bewonderen, centraal in de ontvangstruimte van A.C. Milan. Voór foto’s van mensen als Weah of Ibrahimovic !

ARMAND speelt op vrijdag 25 juni om 20u in Het Huys. Deze voorstelling wordt gratis aangeboden door GC Het Huys, dit kadert zich binnen de tijdelijke Covid-19 - actie . Om de pijn wat te verzachten, zeg maar. Er wordt wel maar een beperkt publiek toegelaten, dus wees er snel bij. Vol is vol! Inschrijven via hethuys@vgc.be

Algemene informatie

Thema: 
Theater, Podium
Wanneer: 

25.6.2021
van 20:00 tot 23:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum Het Huys vzw
Egide Van Ophemstraat 46
1180 Ukkel

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 
Prijs: 

Gratis

Armand

Prijs

Gratis

Reservatie

Het Huys
tel 02 343 46 58
hethuys@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Het Huys vzw
Egide Van Ophemstraat 46
1180 Ukkel

Bereikbaarheid

tram 51 en bus 40: halte Ukkel-Kalevoet
bus 43,153, 154, 155n N11: halte Ukkel Kalevoet Station of Hercule Poirot
bus 60: halte Ukkel Kalevoet
Vlakbij treinstation Ukkel Kalevoet