De Ukkelse Zinnode trekt zicht terug op gang!

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 10 oktober 2017 - 05:25

Zinneke 2018

zinneke

In 2016 nam de eerste, tweetalige Ukkelse Zinnode deel aan dit fantastisch avontuur. Voor al diegenen die er niet konden bij zijn op de grote dag, voor diegenen die graag hadden willen deelnemen aan de ateliers, voor die diegenen die altijd al hebben willen deelnemen : Deze nieuwe editie is jullie kans om onze Zinnode te vervoegen !

De Zinneke Parade, wat is dat ?

Zinneke brengt bewoners, gebruikers, verenigingen scholen, kunstenaars ...uit en rond Brussel samen rond creatieve, kwaliteitsvolle projecten met een tedere blik,op de mens, projecten die zorgzaam zijn voor de ander en met een dosis nieuwsgierigheid naar het onbekende.
Zinneke wil in haar eigen en kleurrijke stijl de sociaal en culturele uitdagingen artistiek aangaan en invullen om zo, van de straat een publieke expressieplek te maken.
Zinneke staat voor reflectiemomenten, tentoonstellingen, workshops, feesten, creatieruimtes en repetities, en zoveel meer.
Finaliteit is de tweejaarlijkse Zinnekeparade, maar de weg hier naartoe is even belangrijk.

12 mei 2018 – 10de editie van de Zinneke Parade

Voor deze editie werken La Roseraie, GC Candelaershuys en de cel cultuur van het OCMW Ukkel weer samen om de tweede tweetalige Ukkelse Zinnode te organiseren.
Een Zinnode is een groep die is samengesteld uit een artistieke ploeg en meerdere partners die samen bouwen aan een artistiek traject rond het thema van de parade.
Wij roepen organisaties en andere geïnteresseerden in ontmoeting, creatie en burgerparticipatie op om samen met ons deel te nemen !

We organiseren 2 informatiemomenten in La Roseraie : Op dinsdag 17 oktober van 12u tot 14u en van 18u tot 20u.

Inschrijvingen en inlichtingen :

la Roseraie (Emma 02 376 46 45 - emma@roseraie.org ou Patrick 0495 64 44 69 – zinnodeuccle@gmail.com )
GC Candelaershuys (Lander 02 343 46 58 of candelaershuys@vgc.be)